Luba Uitzendbureau

Teamleider magazijn

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever is op zoek naar jou! Herken jij je in de woorden; aanpakker, meewerkend, nauwkeurig en klantgericht? Lees dan vooral door en reageer!

Je zorgt voor de correcte ontvangst, opslag en afgifte van de behandelde goederen en waakt ervoor dat je een schone en veilige werkomgeving houdt.

Je dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere het aansturen van de medewerkers in het magazijn, verzamelen, sorteren en verpakken van goederen, controleren van de uitgaande goederen op aantal en type, lossen van goederen en controleren van ontvangsten op kwantiteit (juiste product en aantal) en kwaliteit (schade, en bijbehorende documenten) en het opslaan van goederen volgens opgave van het systeem of volgens geldende richtlijn en instructie (juiste plaats, juiste aantal);

In je werk ben je het aanspreekpunt voor het magazijn en je collega's en sta je leveranciers, aannemers, tegelzetters maar ook particuliere klanten te woord. Naast gedegen productkennis , want kwaliteit staat voorop, weet jij de klant op je eigen wijze te charmeren en aan het bedrijf te binden.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij de grootste tegelzaak van Nederland. Van oorsprong is jouw werkgever een familiebedrijf. Er heerst een open, informele en no-nonsense cultuur en er is ruimte voor ondernemerschap, vrijheid van denken en handelen. Samenwerken en respect voor elkaar is zeer belangrijk. Met zo'n zestig merken en tegels in duizenden vormen, kleuren en maten heeft jouw werkgever de grootste collectie van Nederland. Jouw collega's hebben een passie voor tegels en/of (af)bouw-/interieurproducten. Zij kenmerken zich door betrokkenheid, enthousiasme, betrouwbaarheid, eerlijkheid en een nuchter karakter
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau