Luba Uitzendbureau

Sloper

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een organisatie in Heerhugowaard zijn we op zoek naar een sloper met ervaring in het slopen van badkamers en keukens. Aangezien het slopen op aanvraag is zal er naast het slopen ook weleens gevraagd worden of je bijvoorbeeld inboedel kan reinigen of verbrandde inboedel kan afvoeren uit panden waar bijvoorbeeld brand of waterschade is.

Afhankelijk van wat je kan, kan je ook op andere taken als restauratie of schilderswerkzaamheden worden ingezet. Op deze manier ben je de hele week aan het werk en hoef je je zeker niet te vervelen.

Over het bedrijf

Deze organisatie is een erkend bedrijf op het gebied van (calamiteiten) schoonmaak, slopen en restauratie. Ze zijn werkzaam door heel Noord-Holland en werken veelal samen met de grote verzekeringsmaatschappijen. Dit bedrijf is een onderdeel van een landelijke organisatie met maar liefst 450 medewerkers.

In de standplaats Heerhugowaard werken er ongeveer 30 mensen vast in dienst en daarnaast oproepkrachten. Hoog in het vaandel staat een gelijke behandeling voor iedereen of je nu 1 dag in dienst bent of 30 jaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau