Luba Uitzendbureau

Tekenaar autoCAD

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor deze functie van tekenaar met standplaats Waddinxveen ga jij je bezighouden met het ontwerpen van oplossingen op het gebied van olie reinheid en conditiebewaking. Hierbij kun je denken aan hydraulische oplossingsproducten, filtratieoplossingen en droogmiddelontluchting. Elk ontwerp wordt in overleg met de klant custom made ontworpen en gebouwd.

Hierdoor heb jij als tekenaar veel afwisseling en sta je aan de basis van de projecten. Jouw teken en ontwerpkennis wordt uiteindelijk vertaald in een eindproduct dat gemonteerd en getest wordt in de werkplaats. Daar waar nodig heb je contact met collega's in de binnen en de buitendienst en licht je je tekeningen toe aan de productie afdeling. Op deze wijze ben je betrokken vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering.

Heb je nog wat tijd over tot je volgende project? Dan heb je de vrijheid om in de werkplaats mee te helpen met het monteren en testen van jouw eigen project.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een snel groeiende technische organisatie, zij maken hydraulische oplossingsproducten, filtratieoplossingen en droogmiddelontluchtnig. Ieder ontwerp wordt in overleg met de klant custom made ontworpen en gebouwd. In het bedrijf hangt een informele en fijne sfeer hangt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau