Luba Uitzendbureau

Leerling monteur installatietechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie word jij gekoppeld aan een ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak gaat leren. Je loopt mee in de installatietechniek en in de koeltechniek en waar uiteindelijk jouw interesse ligt ga je aan het werk.

Je zal gaan helpen bij montagewerkzaamheden en uiteindelijk ook onderhoud gaan uitvoeren. Je hebt hier veel kans op doorgroei en doordat het bedrijf zich bezig houdt met installatietechniek en koeltechniek kan jij je breed ontwikkelen.

Wel ben jij in het bezit van een technisch afgeronde opleiding zodat je gelijk mee aan het werk kan. Of je volgt via Luba een bootcamp waarin jij je diploma haalt voor de installatietechniek.

Over het bedrijf

Het bedrijf houdt zich bezig met het installeren van cv installaties maar is ook actief in de koeltechniek en zijn bezig met duurzaamheid, want je kan hier ook terecht voor een warmtepomp. Ze zorgen voor een totaal plaatje en ontzorgen hierin de klant.

Je komt terecht in een hecht team van 14 medewerkers dat gevestigd is in Wassenaar. Het bedrijf bestaat al sinds 1970 en is van vader op zoon overgenomen in 2005. Op kantoor werken 2 dames en 2 heren de rest van het team bestaat uit monteurs.

Jaarlijks worden er uitjes of barbecues georganiseerd waarbij de partner ook wordt uitgenodigd.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau