Luba Uitzendbureau

Allround metaalbewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround metaalbewerker ben jij dé creatieve specialist binnen het bedrijf! Je werkt op de afdeling ?Speciale Producten?. Hier worden o.a. de prototypes van producten gemaakt die niet standaard in het assortiment zitten, maar op aanvraag gemaakt worden. Ook maak je onderdelen, lasmallen en hulpgereedschappen voor de productie op basis van werkopdrachten en tekeningen.

Vanwege de veelzijdigheid van het werk is het belangrijk dat jij vaardig bent in alle (of de meeste) voorkomende bewerkingen zoals kanten, persen, lassen, verspanen en assemblage. Jij draait jouw hand niet om voor het instellen en bedienen van de verschillende banken en machines en kun je goed omgaan met handgereedschappen en pneumatische gereedschappen.

Naast de uitvoerende taken denk jij ook actief mee op gebied van productontwikkeling en het verbeteren van het productieproces. Hiervoor gebruik jij jouw helikopterview en denk je altijd een paar stappen vooruit. Ook vind je het leuk jouw ervaring te delen met jouw collega's op gebied van technieken en werkwijzen.

Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling!

Over het bedrijf

Deze organisatie kenmerkt zich door zijn jarenlange bestaansrecht, vakmanschap in de maakindustrie en de prettige cultuur. Er werken 120 medewerkers verdeeld over kantoor, afdeling Productie en de Logistieke afdeling.

De mens staat centraal en respect is hierin de rode draad. De afdeling is verantwoordelijk voor de bewerking van de metalen producten. Er heerst een ontspannen sfeer op de werkvloer, er wordt hard gewerkt maar er is goed collegiaal contact onderling.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau