Luba Uitzendbureau

Machinaal houtbewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als machinaal houtbewerker houd je je bezig met het in elkaar zetten van de kozijnen, ramen, deuren en trappen. Hierna zetten jouw collega?s van de afmontage het hang- en sluitwerk erop en gaan ze naar de klant.

?s Ochtends als je om 07:30 uur binnenkomt word je als eerst begroet door jouw favoriete collega; hond Jack. Na een kopje koffie kijk je op het bord met de weekplanning waar je kunt vinden wat er moet gebeuren, wanneer, en de bijbehorende tekeningen. Je houdt je vooral bezig met frezen en het opsluiten van de kozijnen met de persbank.

Je werkt achterin de fabriek samen met jouw vijf directe collega?s van de afdeling Machinaal. Er wordt goed samengewerkt en met elkaar meegedacht.

Om 16:15 zit jouw werkdag er weer op. Natuurlijk neem je nog even afscheid van Jack voordat je naar huis gaat.

Over het bedrijf

De in 1977 opgerichte timmerfabriek is een echt familiebedrijf, met twee broers aan het roer. Begonnen als eenmanszaak, maar inmiddels uitgegroeid tot een bekende speler in de branche. Daarbij zijn ze trendsetters als het gaat om ontwikkelingen in het vak. Ze voorzien zowel kleine als grotere aannemers van ramen en kozijnen, deuren, trappen en lijstwerk. Met het pas vernieuwde machinepark kunnen zij de kwaliteit waarborgen en de kosten laag houden.

Er heerst een informele sfeer en hond Jack is bijna dagelijks op het terrein te vinden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau