Luba Uitzendbureau

Reachtruckchauffeur

Details van de functie

Logo Over de functie

Als reachtruckchauffeur ben jij een belangrijke schakel in het logistieke proces. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 16:00 uur. Jij werkt op de reachtruck en bent verantwoordelijk voor het rijden van producten van de Productieafdeling naar een hoge koelcel. Wanneer de producten klaargemaakt moeten worden op de expeditie haal jij deze met behulp van de reachtruck uit de hoge koelcel en breng je deze naar de Expeditieafdeling. Je gaat daarbij nauwkeurig te werk. Daarbij controleer je of alle goederen de juiste kwaliteit hebben.

Je werkt samen met zes collega?s die graag doorwerken en houden van aanpakken. Wanneer het druk is werkt het team over. Je zult dan vroeger in de ochtend beginnen. In de koelcel is het +/- 2 graden.

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een vijfde generatie familiebedrijf. Ze maken verschillende soorten vleeswaren en vleesproducten. De afdeling waar je komt te werken bestaat uit zeven medewerkers. Deze houden van doorwerken en aanpakken, en wanneer het druk is vinden zij het niet erg om over te werken.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau