Luba Uitzendbureau

Medewerker afmontage

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker afmontage houd je je bezig met het netjes afwerken van de kozijnen, ramen, deuren en trappen voordat ze naar de klant gaan.

?s Ochtends als je om 07:30 uur binnenkomt word je als eerst begroet door jouw favoriete collega; hond Jack. Na een kopje koffie kijk je op het bord met de weekplanning waar je kunt vinden wat er moet gebeuren, wanneer, en de bijbehorende tekeningen. Je houdt je vooral bezig met het monteren van hang- en sluitwerk en het passend maken van de glaslatjes.

Je werkt voorin de fabriek samen met jouw twee directe collega?s van de afdeling Afmontage. Er wordt goed samengewerkt en met elkaar meegedacht.

Om 16:15 zit jouw werkdag er weer op. Natuurlijk neem je nog even afscheid van Jack voordat je naar huis gaat.

Over het bedrijf

De in 1977 opgerichte timmerfabriek is een echt familiebedrijf, met twee broers aan het roer. Begonnen als eenmanszaak, maar inmiddels uitgegroeid tot een bekende speler in de branche. Daarbij zijn ze trendsetters als het gaat om ontwikkelingen in het vak. Ze voorzien zowel kleine als grotere aannemers van ramen en kozijnen, deuren, trappen en lijstwerk. Met het pas vernieuwde machinepark kunnen zij de kwaliteit waarborgen en de kosten laag houden.

Er heerst een informele sfeer en hond Jack is bijna dagelijks op het terrein te vinden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau