Luba Uitzendbureau

Assistent veldwerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je start 's ochtends om 06:45 uur op het hoofdkantoor te Noordwijk. Na het inladen van de werkbus rijd je samen met een collega naar de klussen die je die dag gaat oppakken. Dit kan overal in Nederland zijn, maar voornamelijk in Noord- en Zuid-Holland. Eenmaal aangekomen op de klus, assisteer jij je collega met grondboringen voor diverse doeleinden (milieukundig bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, archeologische onderzoek etcetera). Deze boorwerkzaamheden worden handmatig verricht. Doordat jij fysiek sterk bent gaat dit jou gemakkelijk af. Om 15:45 uur zit de dag er weer op.

Het leuke aan deze baan is dat jij je eigen ontwikkeling in de hand hebt. Door het behalen van bepaalde protocollen/certificaten doe je meer kennis van het vak op. En hoe meer kennis en behaalde protocollen/certificaten, hoe hoger het salaris ook wordt. Daarnaast kun je op den duur wellicht doorgroeien naar een kantoorfunctie!

Voel jij je aangesproken? Kom dan snel vrijblijvend op gesprek bij deze leuke organisatie om samen te brainstormen over jouw toekomst!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is van vele markten thuis. Ze verrichten namelijk onderzoek voor diverse vakgebieden. Het team kenmerkt zich door de informele manier van omgang, korte lijnen, en nuchtere mentaliteit.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau