Luba Uitzendbureau

Senior sales manager

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Bergschenhoek
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever, een internationale speler op het gebied van logistieke teeltsystemen en Vertical Farming projecten, is op zoek naar jou! Deze functie is een leuke en uitdagende baan binnen een technisch bedrijf waarin jij een belangrijke rol krijgt om het bedrijf te ontwikkelen op commercieel gebied. Je gaat namelijk complexe teeltsystemen verkopen aan de internationale key accounts. Daarbij houd je het motto "verkopen doen wij door het geven van een goed advies en goede begeleiding, ook na de verkoop " aan. Hierbij zorg je, in samenwerking met de technische en commerciŽle collega?s, dat de technische offertes en calculaties samengesteld worden.

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het doornemen van aanvragen tot in detail met de klant, complexe calculaties uitwerken en in overleg met collega's advies vastleggen in een offerte. Daarnaast blijf je ook tijdens het project betrokken om zo steeds meer kennis op te doen van de verschillende technische installaties om zo een completer pakket van producten een te bieden. En zul je, wanneer dit weer mogelijk is, deelnemen aan beurzen in binnen en buitenland.

Over het bedrijf

Deze kassenbouwer creŽert de meest uiteenlopende technische installaties op maat gemaakt. Gespecialiseerd in het installeren van interne transportsystemen en het adviseren van klanten laat jouw werkgever tot de top van de wereldwijde tuinbouwtechniek behoren. Elke teelt en elke locatie heeft specifieke eisen en doelstellingen en jouw toekomstige werkgever speelt hier op in. Met 45 jaar ervaring, zijn er al in meer dan 35 landen tuinbouwprojecten gerealiseerd. De kracht zit hem in de mentaliteit van het bedrijf en het team van specialisten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau