Luba Uitzendbureau

Telefonisch verkoopmedewerker inbound

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een langlopend project bij een contactcenter zijn wij op zoek naar commerciŽle medewerkers die zich bezighouden met het klantbehoud. De eerste lijntjes komen bij jou binnen en jij probeert de klanten zo goed en snel mogelijk te woord te staan. Jij wordt gebeld op het moment dat klanten hun abonnement op willen zeggen maar jij probeert ze met jou overtuigingskracht te laten blijven! Jij bent geschikt als je goed tegen druk kan en je niet in paniek raakt als de telefoon roodgloeiend staat!

Voordat je start begin je natuurlijk met een uitgebreide training waarin jij precies leert hoe je de klant kan benaderen. Daarnaast blijven begeleiders ook na het inwerktraject bereikbaar om tips en tricks uit te wisselen. Begeleiding is er volop! Daarnaast is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Binnen deze organisatie zijn er meerdere posities waar je naar kan doorgroeien.

Over het bedrijf

Begin 2017 heeft dit contactcenter een locatie geopend in Leiden, op loopafstand van het Centraal Station. Regelmatig vinden er borrels plaats, maar ook worden er spelletjes gespeeld om de succesvolle week af te sluiten! Ze werken voor leuke projecten, waar jij misschien straks wel een onderdeel van bent!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau