Luba Uitzendbureau

Extrusie monteur

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Zaandam
5 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat werken, plezier maken en geld verdienen. Teamwerk staat hoog in het vaandel bij deze succesvolle producent van kunststofverpakkingen. Je wordt uitgebreid ingewerkt door een ervaren monteur en direct volledig opgenomen in het team. Gaandeweg worden jouw eigen verantwoordelijkheden verder uitgebreid.

Jouw taken bestaan uiteindelijk uit:
  • Het oplossen van storingen en afstellen van machines
  • Het verrichten van service werkzaamheden
  • Preventief onderhoud aan verschillende machines
  • Inspectierondes lopen en actie ondernemen bij afwijkingen

Voordat je gaat beginnen, nemen we alles met je door, zodat je precies weet waar je aan begint. Wij willen ook graag weten wie je bent en wat jouw talenten zijn en we zijn benieuwd naar jouw toekomstvisie en doorgroei wensen.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is één van de grootste producenten van kunststofverpakkingen en heeft zich gespecialiseerd in voedingsmiddelen verpakkingen. In juli dit jaar is men gestart met de bouw van een compleet nieuwe, moderne fabriek in Zaandam waar een combinatie van huidige en gloednieuwe machines zal worden geplaatst.

Dit betekent dat jij de kans krijgt mee te groeien met dit gezellige familiebedrijf en je gaandeweg te bewijzen. Men gaat informeel met elkaar om en heeft collegialiteit hoog in het vaandel. De monteurs werken momenteel in dagdiensten van 07:15 tot 16:00 uur, er bestaat een kans dat dit in de toekomst een 2-ploegendienst zal worden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau