Luba Uitzendbureau

Reinigingsmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ga je aan de slag als buitendienst monteur en verricht jij onderhoud aan rioleringen. Samen met een collega ga je op pad om servicemeldingen te behandelen bij bedrijven en particulieren in Amsterdam en omstreken.

Als servicemonteur bestaan jouw werkzaamheden uit het repareren en aanleggen van binnen- en buitenrioleringen. Jouw werkdag begint om half 8 in de ochtend op de locatie in Amsterdam. Vanaf daar stap jij samen met een collega de bedrijfswagen in en werk je volgens de planning die jij de vorige dag al hebt ontvangen. Jij werkt daarbij uiteraard volgens de afspraken en kwaliteitsnormen.

De werkzaamheden nog even een rijtje:
  • Bij grote klanten onderhoud jij de huidige conditie van de leidingen.
  • Jij gaat leidingen vervangen.
  • Je verhelpt storingen en calamiteiten aan binnen- en buitenriolering.

In deze zelfstandige en afwisselende functie heb je als monteur veel contact met klanten. Je bent het visitekaartje van het bedrijf!

Over het bedrijf

Begonnen als een klein rioleringsbedrijf is dit familiebedrijf in ruim 50 jaar tijd uitgegroeid naar een landelijk opererend bedrijf met meerdere vestigingen. Ze werken in een hecht teamverband. Geen één medewerker is een vreemde voor het team en ze geven jouw het vertrouwen om je werkzaamheden te kunnen doen. Mochten er problemen zijn waar het bedrijf mee zou kunnen helpen... kan je altijd aankloppen!

De locatie is moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je kan het beste een fiets neerzetten bij station Amsterdam Sloterdijk of je beschikt over een auto of scooter.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau