EV-Box BV

Finance Customer Support Coordinator

Details van de functie

Logo Altijd al de ambitie gehad om voor een succesvolle en hard groeiende start up te werken? Is de cleantech-industrie jouw ding en vind je het leuk om betrokken te zijn bij het bouwen van “the next big thing?” Vind je het leuk om mensen te helpen? Ben je oplossings- en klantgericht en communicatief sterk? Heb je affiniteit met hernieuwbare technologieën en producten? Dan zijn we misschien op zoek naar jou!

EVBox groeit snel, daarom zijn we op zoek naar een extra EVBox’er. Als Financial Customer Support Coördinator zal je het financiële team ondersteunen bij het oplossen van eerstelijns financieel gerelateerde vragen van klanten.
Je werkt in een dynamische, internationale en snelle organisatie en je rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

Wat ga je doen?
Je maakt onder andere resource planningen voor het financial support team. Daarnaast zijn het trainen en begeleiden van het supportteam en het zorgdragen voor inkomende tickets onderdeel van jouw takenpakket. Je beantwoord de vragen van klanten met betrekking tot facturen en bent een vraagbaak voor het supportteam. Je bent pro actief bezig het back-office up to date te houden en neeemt je verantwoordelijkheid bij specifieke projecten.

Andere werkzaamheden

  • Oplossen van klantvragen met betrekking tot de BackOffice
  • Kopiëren van facturen, uitstaande posities, aanvragen van kredietfacturen, verzenden van directe debiteuren en archiveren van ingevulde formulieren
  • Uitleg facturatiestructuur aan klanten
  • Actief bijdragen aan de betalingsherinneringsprocedure
  • Gegevens van klantencontacten en acties die in Salesforce zijn opgenomen registreren
  • Dagelijkse opvolging en update uitstaande tickets in het ticketsysteem

Wat bieden wij?
Je krijgt in-house training van ons kleine, gezellige, multinationale team op ons hoofdkantoor in Amsterdam om je carrière een knallende start te geven. Vanaf dag één zal je volledig verantwoordelijk zijn voor je eigen projecten. Je komt terecht in een klein maar aangenaam en ervaren team waar de klant centraal staat. We bieden geweldige “vrijdagbites” en drankjes in een dynamische en snelgroeiende omgeving.

Wie zijn wij?
EVBox is opgericht in 2010. Op dat moment waren elektrische voertuigen een uitzondering en laadstations bijna niet aanwezig. Maar het idee van EVBox was helder: een alles-in-één laadoplossing die eenvoudig aangepast kon worden aan alle toekomstige technologische ontwikkelingen. En dat is gelukt! Sindsdien is EVBox uitgegroeid tot de internationale marktleider op het gebied van laadoplossingen en aanvullende diensten voor elektrische voertuigen. In 2017 werd EVBox overgekocht door ENGIE FAB, een platform dat is opgericht door de energieleverancier ENGIE om innovatieve ideëen te promoten en faciliteren.

Met kantoren in Amsterdam, New York, Antwerpen, Londen en Parijs, biedt EVBox nu meer dan 50.000 actieve laadpunten in ruim 980 steden wereldwijd, voor zowel particulieren en bedrijven, als dienstverleners. Ook is EVBox verantwoordelijk voor de gehele laadinfrastructuur in de gemeenten Amsterdam en Rotterdam en werkt zij met diverse (overheids-)partijen samen aan uitbreiding binnen Nederland en Europa.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Irene van der Wal
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door EV-Box BV gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.