Luba Uitzendbureau

Servicemonteur

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Boxtel
5 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Leidingsrenovatie is een vorm van techniek waarbij leidingen zoals rioleringen, ventilatieleidingen en proceswaterleidingen van binnenuit gerenoveerd worden. Is bijvoorbeeld een riolering toe aan vernieuwing en wil een klant zonder hak- en breekwerk dit uitgevoerd hebben? Dan kan dit middels reiniging, maar dit hoeven wij jou niet te vertellen, jij draait namelijk al een aantal jaar mee.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:
  • Op maat maken van liners, deze plaats je vervolgens in de riolering
  • Na het plaatsen open je de inlaten met een freesrobot
  • Na installatie inspecteer je met een camera de nieuwe leiding

Deze rioolrenovatiewerkzaamheden voer je uit op projecten/opdrachten door heel Nederland.

Over het bedrijf

Deze organisatie kijkt terug op meer dan vijftig jaar historie en zij bouwen verder op dat stevige fundament. De ambitie is het bedrijf straks weer in goede gezondheid over te dragen aan de vierde generatie in een duurzamere wereld dan die we nu aantreffen. Zij bieden een compleet dienstenpakket en werken door heel Nederland. Een familiebedrijf met een informele werksfeer. Bij dit bedrijf is aandacht voor de mensen en voor hun ontwikkeling.

Maar daarnaast organiseren zij ook weleens uitjes voor de medewerkers en hun gezin, zoals bijv. een dagje naar De Efteling of een andere activiteit. Onze klant doet alles in eigen beheer, zoals inzet van eigen mensen en van eigen materieel. Een stabiele organisatie met ambitie!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau