Luba Uitzendbureau

Monteur

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Boxtel
8 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zijn op zoek naar een onderhoudsmonteur voor een wagenpark, die graag in een afwisselende baan werkzaam wilt zijn. Een monteur die van aanpakken weet, technisch inzicht heeft, met een hoge dosis motivatie! Kortom, in jouw functie ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:
  • Zelfstandig sleutelen aan diverse bedrijfswagens op mechanische, hydraulische en motorisch vlak;
  • Onderhoud en reparatie van eigen voertuig- en machinepark bestaande uit ongeveer 80 vrachtwagens, 200 bestelbussen en diverse opbouw
  • Uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden t.b.v. APK keuringen
  • Onderhoud en reparatie van pompen
  • Constructiewerkzaamheden zoals lassen

Binnen deze organisatie heb je een zeer zelfstandige functie waarin je volop kunt meedenken. Een groot deel van je werkzaamheden voer je zelfstandig uit op de locatie van de klant

Over het bedrijf

Deze organisatie kijkt terug op meer dan vijftig jaar historie en zij bouwen verder op dat stevige fundament. De ambitie is het bedrijf straks weer in goede gezondheid over te dragen aan de vierde generatie in een duurzamere wereld dan die we nu aantreffen. Zij bieden een compleet dienstenpakket en werken door heel Nederland. Een familiebedrijf met een informele werksfeer. Bij dit bedrijf is aandacht voor de mensen en voor hun ontwikkeling.

Maar daarnaast organiseren zij ook weleens uitjes voor de medewerkers en hun gezin, zoals bijv. een dagje naar De Efteling of een andere activiteit. Onze klant doet alles in eigen beheer, zoals inzet van eigen mensen en van eigen materieel. Een stabiele organisatie met ambitie!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau