Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als montage medewerker of assemblage medewerker ga je metalen ophangsystemen in elkaar zetten voor televisies en grote led schermen. Met jouw technisch inzicht kun je gemakkelijk een tekening lezen en alle onderdelen omtoveren tot een goed eindproduct. Hierbij is kwaliteit belangrijker dan grote hoeveelheden.

Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit orderpicken en het gereed maken van de onderdelen uit het magazijn. Je pakt de producten in en maakt ze verzendklaar.
Samen met je collega's maak je een mooi product, is jouw mening belangrijk en staat plezier in je werk en met je collega's voorop!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever biedt een compleet assortiment aan slimme vloer-, wand - en plafondmontage oplossingen, standaard en op maat, voor flat panels en projectoren.
De klanten van jouw toekomstige werkgever bevinden zich met name in de professionele AV markt, de evenemententechniek en de onderwijs- en ICT markt.
Binnen dit bedrijf telt de mening van de medewerker als geen ander en is er ruimte voor inbreng over verbeteringen in het gehele proces.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau