Luba Uitzendbureau

Boxmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als vroege vogel begin je de dag samen met jouw collega's met een kop koffie. Je neemt het dagschema door en vervolgens zorgen jullie ervoor dat alle bestellingen die binnenkomen, van zowel nationale- als internationale klanten, verwerkt worden en weer klaar gemaakt worden voor verder transport.

Jouw werkzaamheden bestaan vooral uit het opbouwen van karren en het verdelen van de binnengekomen leveringen. Ook registreer jij wat er geleverd wordt met behulp van een scanner. Jij bent een onmisbare schakel in het gehele logistieke proces.

Jouw werkdag start om 7:00 uur en je bent rond 12:00 uur klaar. Dit kan eerder of later zijn, afhankelijk van de drukte. Reiskostenvergoeding is er niet, het is daarom prettig als je in de directe omgeving van Aalsmeer woont.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever houdt zich al een eeuw bezig met het transport van bloemen en planten. De vrachtwagens van dit bedrijf zijn niet meer weg te denken uit het moderne straatbeeld. Op de vloer heerst een gezellige en open werksfeer. Er wordt ontzettend hard gewerkt en de goede service die dit bedrijf levert kan zo al jaren worden behouden.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau