Luba Uitzendbureau

Monteur warmte- en koeltechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze buitendienst functie ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van verschillende koelmachines en warmtepompinstallaties. Daarnaast voer je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan installaties tussen de 50kW-2000kW. Er wordt o.a. gewerkt met installaties van Nibe-Rhoss.

Jouw werklocaties zijn verspreid door het hele land, jij vindt het dus geen probleem om lekker op de weg te zitten. Hiervoor krijg jij een goed ingerichte bus van de zaak.

Je gaat zelfstandig te werk en hebt daarom al redelijk wat relevante werkervaring op jouw cv staan. Je bent representatief en communicatief vaardig omdat je het visitekaartje naar de zakelijke klanten bent.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het optimaliseren van lucht- en waterkwaliteit. Het bedrijf bestaat uit verschillende divisies. Een divisie is verantwoordelijk voor luchtkwaliteit, een ander voor water en er is een internationale divisie.

De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit installateurs, gebouwbeheerders en vastgoedeigenaren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en is een belangrijke basis voor de groei van het bedrijf.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau