Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen het projectteam ben jij medeverantwoordelijk voor de voorbereiding van diverse projecten Je verzamelt de benodigde projectgegevens en klantspecificaties om een goed beeld te krijgen van het project. Je weet wat er nodig is en speelt hierop in. Je zorgt voor het aanvragen van offertes en vergelijkt deze in prijs-kwaliteitsverhouding. Je stelt begrotingen op aan de hand van tekeningen of werkopnames en berekent wat het project gaat kosten. Hierna stel je samen met de afdeling Sales een offerte op voor de klant. Met de leveranciers spreek je af dat de goederen op tijd geleverd worden, zodat er geen belemmeringen ontstaan.

Je houdt overzicht over de projecten. Je bewaakt de voortgang en signaleert meer- en minderwerk en past hier de bezetting op aan. Je bent communicatief sterk en onderhoudt contact met opdrachtgevers, leveranciers en jouw collega's in de uitvoering.

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een echte vakspecialist op het gebied van projectvloeren & binnen- en buitenzonwering. Zij richten zich met name op klanten in de gezondheidszorg, het onderwijs, de industrie en de vastgoedzorg, maar zijn ook actief in de maritieme sector. De werkgever is gevestigd in Schiedam.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau