Luba Uitzendbureau

Teamleider productie

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Katwijk
22 januari 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als teamleider sta jij tussen de productiemanager, de operators en productiemedewerkers. Met jouw team produceer je meer dan honderd verschillende tapas. Jij begeleidt dit proces van A tot Z.
Jij pakt de aansturing van je medewerkers op je: je voert sollicitaties met kandidaten, nieuwe medewerkers neem jij onder je hoede om in te werken, je stuurt iedereen aan en pakt tussentijds momenten om de voortgang te bespreken.

Jij weet wat er speelt in je team en kent je medewerkers, jij kan ze op een juiste manier coachen met je communicatieve vaardigheden om nog meer uit het team te halen. Je treft voorbereidingen voor een efficiŽnt verloop van de uit te voeren orders, bewaakt de voortgang in kwalitatieve, kwantitatieve en technische zin en voldoet hierbij aan in- en externe wet- en regelgeving.

Over het bedrijf

Het bedrijf produceert momenteel meer dan honderd verschillende tapas die zijn ontwikkeld in eigen proefkeuken. De afzet van Tapas & Tapenades, Olijven en Dip & Spreads stijgt en het assortiment verbreedt.
Het is een familiebedrijf met een platte organisatie waarin initiatief en betrokkenheid belangrijke waarden zijn en er hangt een prettige werksfeer. Verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling is binnen het bedrijf erg belangrijk.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau