Luba Uitzendbureau

Senior meewerkend voorman logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

Als senior meewerkend voorman kom je te werken op de afdeling Logistiek. De afdeling Logistiek bestaat uit 3 afdelingen: Goederenontvangst, Goederenverzameling en Fust. Als meewerkend voorman kom je te werken op één van deze afdelingen.

Je hebt als meewerkend voorman een heel divers takenpakket. Als senior meewerkend voorman logistiek ben je het eerste aanspreekpunt op de werkvloer en reageer je snel op problemen en verstoringen die zich voordoen. Je schakelt veel in het proces van het orderpicken en bij de docks. Wanneer het nodig is spring je zelf in bij alle verschillende voorkomende werkzaamheden. Ook denk je mee in de processen. Naast jouw werkzaamheden op de vloer, voer je ook administratieve werkzaamheden uit. Denk hierbij aan fust bonnen inboeken en check je foutieve bonnen. Indien dit het geval is, zoek je uit waar de fout zit en los je deze op. Dit koppel je terug aan de afdelingen Financiën en de leverancier. Gewoonlijk wisselen werkzaamheden op de vloer en achter computer elkaar af naar behoefte.

Als meewerkend voorman lever je ten slotte een grote bijdrage aan het voorbereiden van voorraad tellingen. Hierbij denk je oplossingsgericht en kom je met innovatieve ideeën. Aan het einde van de dag schrijf je een overdracht voor de volgende ploeg.

Je werkt in een 6 wekelijks rooster, waarin je ook 3 weekenden werkt (zaterdag en zondag). Je werkt in een 4 ploegenrooster:
Dag dienst: 06:20 - 15:30 uur
Dag lang: 05:00 - 15:30 uur
Avond dienst: 15:30 - 23:16 uur
Avond lang: 15:30 - 02:00 uur

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een vooruitstrevend bedrijf dat groente en fruit bewerkt. Ze combineren ambachtelijke kennis van groenten en fruit met innovatieve producten, concepten en processen. Ze doen dit al sinds 1960, van vader op zoon. Het is dus een echt familiebedrijf wat nu uitgegroeid is tot ongeveer 950 medewerkers.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau