Luba Uitzendbureau

Offshore servicemonteur

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
IJmuiden
16 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever is op zoek naar meerdere ervaren service monteurs die in verschillende teams op offshore windparken willen werken.

Jij hebt professionele ervaring met elektrische of mechanische systemen. Bij voorkeur heb je in de offshore gewerkt. Als persoon ben je zeer veiligheidsbewust en werk je comfortabel offshore en op hoogte. Je bent flexibel en bereid om indien nodig naar andere locaties te reizen, zowel internationaal als binnen het Nederland. Even belangrijk is om volwassen en betrouwbaar te zijn met een hoge technische drive. We verwachten dat je goede probleemoplossende vaardigheden hebt, maar het is ook belangrijk dat je een teamspeler bent en bereid bent om hulp te zoeken als dat nodig is.

Jouw standplaats is IJmuiden en vanuit daar vaar je met de boot naar de werklocatie op de Noordzee. De sollicitatieprocedure bestaan uit 2 gespreksrondes in IJmuiden, een assessment en een persoonlijkheidstest.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
  • Onderhoud en service van elektrische en mechanische systemen
  • Onderhoud en upgraden van installatieactiviteiten
  • Uitvoeren van diverse controles, reparaties en vervanging werkzaamheden aan turbine componenten
  • Storingen oplossen van elektrische en mechanische systemen en foutdiagnose
  • Verantwoordelijk voor een wrijvingsloze werking van onze turbines en het gebruik van onze systemen zoals Condition Monitoring / Remote Control

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is opgericht in 1934 en heeft een sterke financiŽle positie binnen de offshore wind industrie. Je maakt onderdeel uit van een internationale organisatie.

De standplaats is IJmuiden. Je komt te werken in een klein team met een informele werksfeer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau