Luba Uitzendbureau

Servicemonteur

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Alkmaar
21 april 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever levert en installeert transportbanden aan bedrijven in verschillende sectoren. Jouw baan bestaat uit het onderhouden van deze installaties. Je houdt je dagelijks bezig met het lopen van inspecties en het voeren van onderhoud op locatie bij de klant. Dit doe je niet alleen, je neemt iemand mee met de juiste expertise, het is aan jou om te bepalen wie je meeneemt. De inspecties bestaan uit het controleren van de staat van band, het controleren van de rollen waar de band opdraait, controleren van de schrapers enzovoorts.

Naast dat je op locatie aan het werk bent zal je ook in de eigen fabriek werken aan de transportbanden. Alle transportbanden worden door het bedrijf zelf gemaakt en in de eigen hallen is altijd voldoende werk om bij te helpen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert transportbanden voor alle industrieŽn. Daarnaast leveren zij onderdelen uit voorraad die horen bij een goed werkend transportbandensysteem. Ook de fabricage van diverse rollen is een onderdeel van de werkzaamheden.

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat net verhuisd is naar een gloednieuw pand wat van alle gemakken is voorzien. Je komt te werken in een hechte en gemotiveerde groep waar altijd ruimte is voor een lolletje naast het harde werken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau