Luba Uitzendbureau

Lasser

  • Vacature
  • Noord-Holland
Vijfhuizen
16 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als metaalbewerker ben jij ervoor verantwoordelijk dat de lasrobots hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren. Jij pakt de juiste onderdelen en zorgt er voor dat deze goed bij de lasrobot terecht komen. De lasrobot gaat vervolgens zijn werk doen en als hij klaar is, dan pak jij het onderdeel dat aan elkaar is gelast weer weg en zorg je ervoor dat deze op de juiste plek terecht komt.

Sommige dingen kunnen niet machinaal gedaan worden. Daarvoor is het van belang dat jij jouw las ervaring kan toepassen. Verder zorg je er natuurlijk voor dat jouw werkplek en de omgeving waarin je werkt netjes opgeruimd is en blijft.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van melkcarrousels voor zowel geiten als koeien. Deze melkcarrousels gaan de hele wereld over en worden in verschillende maten gemaakt. Zo zijn er carrousels waar wel 200 koeien tegelijkertijd in gemolken kunnen worden. Dit bedrijf maakt van begin tot eind de gehele carrousel zelf. Een technisch bedrijf waar genoeg doorgroei mogelijkheden zijn. Ook denkt het bedrijf erg goed aan de gezondheid van haar werknemers, zo is er dagelijks vers fruit en kan je gebruik maken van de sportaccommodatie op locatie!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau