Luba Uitzendbureau

Medewerker technische dienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dag als monteur wordt geleid door storingen en gepland onderhoud. In overleg met je eigen teamleider en de productieleider los je zelfstandig storingen op.

Als zelfstandig monteur ga jij de afdeling Technische Dienst versterken. Je teamleider werkt in de dagdienst, en jij werkt samen met je collega in een ploegensysteem. Als jij werkt van 5:00 tot 14:00 uur werkt je collega van 12:00 tot 21:00 uur. Dit wisselen jullie af.

's Middags hebben jullie meestal een overleg of bespreken jullie belangrijke zaken. Je staat in voor het onderhoud van het machinepark en installaties van het bedrijf. Je krijgt in deze functie te maken met alle facetten van de techniek zoals elektrotechniek, koeltechniek, pneumatiek, hydrauliek en werktuigbouwkunde. Jouw taken bestaan onder andere uit
  • Storingen aan machines oplossen zodat de productie kan blijven draaien
  • Preventief onderhoud van de productielijnen
  • Het onderhoud dat je hebt uitgevoerd correct registreren
  • Beheersen en controleren van temperaturen in productieruimten, koel- en vriescellen

Je werkt in een voedingsbedrijf dus tijdens je werkzaamheden in de productie- en opslagruimten volg je strikte hygiŽnemaatregelen.

Over het bedrijf

Vanuit Almere bedient dit bedrijf een grote groep klanten. Ze zijn gespecialiseerd in gegaarde vlees kwaliteitsproducten. Het bedrijf maakt hiervoor gebruik van diverse gaarmethoden. De gegaarde vleesproducten zijn verkrijgbaar in een grote variŽteit soorten, smaken en gewichten. Dit gaat van kipnuggets, tot rolades tot bereide vleesgerechten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau