Luba Uitzendbureau

Operator snijmachine

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Weesp
19 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkt op de Snijafdeling. Hier maak je bestellingen voor de klanten gereed met behulp van grote snijmachines. Het gaat om grote rollen zelfklevend materiaal die klanten gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld stickers en etiketten. Deze rollen komen binnen vanaf de productielocatie in het buitenland en worden in Weesp op maat gesneden voor de klant.

Je plaatst de rol in de machine. Deze wordt afgerold, gesneden en direct op een nieuwe rol weer opgerold. Jij stelt hiervoor de machine in en houdt het proces nauwkeurig in de gaten. Hierbij hou jij rekening met veiligheid en kwaliteit. Ook haal je de 'nieuwe rollen' van de machine af, deze worden door de afdeling Expeditie ingepakt en verzonden per vrachtwagen naar de klant. Tot slot zorg jij voor een schone, opgeruimde werkomgeving.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever maakt zelfklevend materiaal, wat door klanten gebruikt kan worden voor het maken van stickers en labels voor verschillende toepassingen. De vestiging in Weesp telt een stuk of 18 werknemers, verdeeld over kantoor, het magazijn en voornamelijk operators in de productie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau