Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Een allround logistieke functie waar jouw magazijnhart harder van gaat kloppen! Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het optimaal afwikkelen van de interne goederenstroom. Je draagt zorg voor het beheer van alle aanwezige artikelen in het magazijn en zorgt voor een juiste identificatie en registratie van goederen. Je taken bestaan o.a. uit:
  • Ontvangst, beheer en uitgifte van materialen
  • Orders verzamelen
  • Magazijn op orde houden
  • Het laden van gereedstaande goederen m.b.v. een heftruck
  • Correct labelen en scannen van goederen
  • Het verwerken van de benodigde administratie

Het zorgdragen voor het juist scheiden van afval op de afdeling, en het schoonhouden van het magazijn en het terrein spreekt jou voor zich!

Over het bedrijf

Werken bij deze marktleider die matten produceert voor auto's betekent hard werken, maar ook successen vieren. Ze zijn de toonaangevende toeleverancier van slaap- en opbergsystemen aan de internationale vrachtwagen industrie. Het bedrijf doet veel aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, mensen met afstand op de arbeidsmarkt krijgen bij hen ook een kans!

Er is aandacht voor ARBO-technische zaken en er is een veiligheid assistent werkzaam om te zorgen dat de werkzaamheden veilig uitgevoerd worden. De locatie is makkelijk bereikbaar met eigen vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau