Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Giessen
19 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Wegens groei zoeken wij voor een productie- en opslaglocatie in Giessen gemotiveerde productiemedewerkers. Ideaal is het als jij al een heftruckcertificaat hebt, als dit niet het geval is kan je deze later via ons behalen!

Je dag bestaat o.a. uit het bedienen van diverse machines in de productiehal of buiten, materialen opzakken/klaarzetten (bigbags en andere tuinmaterialen) en overige werkzaamheden zoals het onderhouden en ordelijk houden van de installaties, de productiehal en de terreinen.

Je zorgt voor voldoende voorraad voor de dagelijkse bestellingen / productie en werkt hiervoor nauw samen met je collega's. Je werktijden zijn voornamelijk gewoon overdag.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een jong, groeiend bedrijf waarin ze zich vooral specialiseren in bouwgrondstoffen. Deze worden geļmporteerd en verhandeld. Je kan denken aan producten als zand, grind en split. Zo zijn ze gespecialiseerd in bulklogistiek van de meest voorkomende producten. Ze zijn continu bezig met een verbeterslag en het optimaliseren en vernieuwen van de producten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau