Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Hoe ziet jouw werkdag er uit? Je start de dag om 08:00 of 08:30 uur met een kop koffie. De orders die zijn ingevoerd door de afdeling Verkoop komen uit jouw printer in het magazijn rollen als een productiebon. Je bekijkt de productiebon en gaat de orders verzamelen, ongeveer 50 a 60 per dag. Sommige producten moeten nog door jou gemonteerd worden voordat ze klaar zijn voor verzending, dit is zo'n 20% van je werk.

De verzamelde orders boek je af in het systeem en je houdt het voorraadsysteem op peil. Je gaat al je verzamelde en gemonteerde orders inpakken en je zet het klaar voor verzending. Op dinsdag komt er een grote vracht met producten binnen, deze producten ga jij opruimen in het magazijn. Ook zorg je er dagelijks voor dat het magazijn netjes blijft.

Over het bedrijf

Een internationaal bedrijf dat zich specialiseert in allerlei soorten wielen. Op de locatie in Nieuw-Vennep werken in totaal ongeveer 15 mensen. De sfeer is gemoedelijk en gezellig. Er worden regelmatig geintjes gemaakt met elkaar maar wanneer het nodig is dan wordt er keihard gewerkt. Elke eerste vrijdag van de maand hebben ze op vrijdag uurtje frituurtje, dan stoppen ze een half uur eerder met z'n allen.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau