Luba Uitzendbureau

Sales engineer

Details van de functie

Logo Over de functie

Als sales engineer ben jij verantwoordelijk voor regio Zuid; Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Binnen deze regio ontwikkel en onderhoud jij jouw eigen netwerk van klanten. Je werkt in een jong en enthousiast team dat er samen vol voor gaat.

Jij houd je voornamelijk bezig met:
  • Opstellen van marketing-, communicatie- en verkoopplannen
  • Opbouwen en onderhouden van een netwerk van (potentiŽle) klanten
  • Eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten bij evaluaties en/of klachten
  • Klantbezoeken

Ook koude acquisitie hoort erbij, alleen wanneer nodig. Bijvoorbeeld als er een nieuwe dienst gelanceerd wordt of om het klantenbestand een boost te geven. Verder leunt het bedrijf veel op mond-tot-mond reclame en melden potentiŽle klanten zich regelmatig zelf.

Dagelijks ben je onderweg voor klantbezoeken. Wanneer je niet op klantbezoek bent, ben je op kantoor voor administratie. Op vrijdagen ben je altijd op kantoor in Utrecht voor overleg met jouw collega?s.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het optimaliseren van lucht- en waterkwaliteit. Het bedrijf bestaat uit verschillende divisies. Een divisie is verantwoordelijk voor luchtkwaliteit, een ander voor water en er is een internationale divisie.

De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit installateurs, gebouwbeheerders en vastgoedeigenaren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en is een belangrijke basis voor de groei van het bedrijf.

Binnen het bedrijf hangt een gezellige, informele sfeer. Collegialiteit en een groepsgevoel is kenmerkend voor dit bedrijf, daar pas jij natuurlijk goed bij!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau