Luba Uitzendbureau

Medewerker installatietechniek

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Nieuwerbrug aan den Rijn
24 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Zoals genoemd, zoeken we meerdere installatietechniek-toppers!
Dus wil je werken als monteur, of juist op kantoor als tekenaar of werkvoorbereider, het kan allemaal! Het bedrijf groeit hard, waardoor ze meerdere nieuwe collega's zoeken.

Als monteur kom je bij particulieren over de vloer, of ben je betrokken bij de nieuwbouw van een woonwijk, waar je de nieuwste technieken installeert. Denk hierbij aan CV-ketels, heaters, warmtepompen, zonnepanelen, etc. Alles voor een schonere en duurzame wereld! Zeker nu steeds meer woningen/panden van het gas af moeten, zit hier toekomst in! Als monteur sta je ook open voor een storingsdienst, want niemand wilt in de kou zitten.

Maar op kantoor zijn er ook uitdagingen! Bijvoorbeeld als servicemanager, waarbij je de monteurs inplant maar ook je collega-planners aanstuurt en beoordeelt. Of als CAD-Tekenaar waar je met StabiCad en AutoCad die installaties ontwerpt en uitwerkt voor je collega's. Zodoende mogelijkheden genoeg, als je de affiniteit met de sector hebt!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf in het Groene Hart, welke gespecialiseerd is in het plaatsen van de nieuwste technieken in de installatietechniek. Het bedrijf levert een totaalpakket van producten en diensten. Het is een informeel bedrijf met een nuchtere work-hard-play-hard sfeer. Uiteraard is de vrijdagmiddag borrel een vaste traditie!

Dit bedrijf heeft ongeveer 35 werknemers in binnen- en buitendienst. Er zijn korte lijnen en ook het kantoorpersoneel ''zit'' dichtbij de werkvloer. Ze zoeken mensen voor de langere termijn en investeren daarom ook in hun mensen! Je toekomstige werkgever voelt als een warm bad. De meeste van je collega's werken er vanaf jongs af aan en blijven zeker zo'n 10 jaar of meer bij dit bedrijf werken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau