Luba Uitzendbureau

Medewerker technische dienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Collega's zijn blij om jou te zien want jij maakt hun dag net even wat makkelijker. Jij houdt je dagelijks bezig met storingen verhelpen binnen het proces en het installeren van nieuwe apparatuur. Om alle producten goed koel te houden is het belangrijk dat de koel- en vriesruimtes goed van temperatuur zijn. Naast storingen oplossen ben jij ook verantwoordelijk voor al het onderhoud van machine's en mag je meedenken met verbeteringen. Samen met andere monteurs werk jij aan de modernste technieken op het gebied van vleesproductie. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken en dat je ook paraat kan staan buiten je werktijden.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een groot familiebedrijf waar een mentaliteit heerst van ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan?. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit 6 verschillende labels met 8 locaties in Nederland en 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met voldoende parkeergelegenheid. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau