Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker food

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Oudewater
5 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator kom je te werken bij een familiebedrijf met de modernste technieken. Bij jou staat kwaliteit hoog in het vaandel. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstarten, instellen en omstellen van de lijn en het zelfstandig verhelpen van kleine storingen.

Dat betekent dat je bezig bent met de voorbereiding en afbouw, bewaking en -indien noodzakelijk- bijregeling, reiniging en vastlegging.

De werktijden zijn de ene week van 06:00 tot 14:45 uur en de andere week van 08:00 tot 18:15 uur. Je werkt totdat de orders de deur uit zijn. En dat betekent dat je ook wel eens moet werken tot 19:00 uur. Je werkt in een temperatuur tussen de 0 en 7 graden en krijgt hiervoor speciale kleding.

Ongeveer 1 keer in de 3 weken werk je op zaterdag. Hoe lang je werkdag op zaterdag is, is afhankelijk van de grootte van de order en hoe laat de transporteur komt. Dit weet je al op vrijdag. En is het druk? Dan werk je niet in ploegen maar verschuiven je werktijden iets.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat je gaat rouleren. Je wordt dan een logistiek medewerker of expeditie medewerker. Dat betekent dat je op meerdere afdelingen gaat staan. Bijvoorbeeld als weger in de vriescel.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een groot familiebedrijf waar een mentaliteit heerst van ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan?. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit 6 verschillende labels met 8 locaties in Nederland en 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met voldoende parkeergelegenheid. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau