Nouryon

Meet en Regeltechniek Monteur

Details van de functie

Logo Jij bent een monteur M&R (Meet- & Regeltechniek) die zijn/haar slag wil slaan in een dynamische industriŽle werkomgeving en op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast ben jij zelfstandig, accuraat, leergierig en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Herken jij je in het geschetste profiel? Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging en reageer!

Nouryon in Hengelo
Op de Nouryon locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld. Op het locatie terrein in Hengelo zijn naast een moderne warmtekrachtcentrale 2 fabrieken gevestigd: een zoutproductiebedrijf en een zoutverwerkingsbedrijf. We kennen een breed scala van activiteiten, van zoutwinning uit de bodem, het uit pekel produceren van zout tot het verwerken van een deel van dit zout in toepassingen voor consumenten,  levensmiddelen producerende bedrijven, waterontharding en diervoeders. De uitvoerende Maintenance afdeling (zo’n 55 medewerkers) levert onderhoud op het hoogste niveau en beheert en onderhoudt fabrieken en installaties die vallen onder het beheer van Nouryon Industrial Chemicals Hengelo.
De afdeling Elektro & Instrumentatie bestaat uit ca. 9 Elektro- & Instrumentatiemonteurs. Voor deze afdeling hebben wij een vacature voor een:
Meet & Regeltechniek monteur
Hengelo, dagdienst fulltime
Bruto jaarsalaris: 32.000 - 45.000

Verantwoordelijkheden
Als M&R monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de Instrumentele bedrijfsinstallaties in onze eigen energiecentrale en zoutproductie fabriek. Door het tijdig uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden draag je bij aan een onafgebroken elektriciteit- & zoutproductie in een fabriek die 24/7 in bedrijf is. Je hebt de ambitie om bedrijfsonderdelen snel te leren kennen. Je rapporteert aan de Lead Technician Instrumentatie.
Belangrijkste taken:
• Uitvoeren van een scala aan technische activiteiten in het kader van correctief en preventief onderhoud.
• Je bent in staat om uit verschillende bronnen informatie te halen, die te analyseren en daarmee storingen te zoeken. Je kunt de daarvoor relevante tekeningen lezen.
• Op een veilige manier op de afgesproken tijd het onderhoudswerk uitvoeren
• Met verbetervoorstellen komen voor technische aanpassingen aan bestaande installaties.
• Bijdragen aan het continu verbeteren van gestandaardiseerde procedures en processen, die dienen als input voor werkpakketten en root cause analyses om bronoorzaak van storingen te vinden
• Goede prestaties laten zien op de onderhoud KPI’s, zoals wrench time, roosternaleving en tijdig uitvoeren van preventieve werkzaamheden
Je kunt onderdeel uitmaken van een storingsdienst en zult (wanneer nodig) daartoe periodiek ingeroosterd worden.
Dit kun jij van ons verwachten
Nouryon Hengelo biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in een informele, no nonsens organisatie te werken met een veiligheid gedreven cultuur.
Daarbij ontvang je:
• Een bij de zwaarte van de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring
• 23 vakantiedagen en 12 verlofdagen
• Interessante bonusregeling (13e maand)
• Uitstekende pensioenregeling
• Goede doorgroeimogelijkheden
Heb jij het in huis?
Je beschikt over meerdere jaren ervaring in een M&R technische werkomgeving, je hebt ruime kennis van onderhoudsmethoden en technieken (bij voorkeur in een procesfabriek). Daarnaast beschik jij over een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden. In deze rol zoeken wij iemand die zichzelf continu wilt blijven verbeteren en weet hoe zijn collega's daarin mee te nemen. Tot slot herken jij je ook in het volgende:

• Je bent innovatief, komt met nieuwe ideeŽn zodat de werkomgeving iedere dag veiliger wordt.
• Effectief in communiceren op verschillende niveaus in de organisatie en je bent consequent in handelen.
• Daadwerkelijk naleven van gestandaardiseerde planning en procedures.
• Opleiding op MBO3 niveau – Elektrotechniek (richting Meet- & Regeltechniek of automatisering)
• Gedegen kennis van vak gerelateerde Europese normen zoals NEN1010 & NEN3140.
• Je hebt bij voorkeur kennis van relevante SAP modules en MS Office applicaties
• Je bent in het bezit Certificaat VCA-(VOL) of bereid deze te halen.
• Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal (technisch) in woord en geschrift (en beheersing van de Duitse taal is een prť)
Interesse?
Wil jij graag de stap maken naar Monteur Meet en Regeltechniek en herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Rob Sanders [stuur een e-mail].
Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon