Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker techniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een productiebedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn we op zoek naar een projectbegeleider die commercieel sterk is. Daarnaast moet je ook enige affiniteit hebben met techniek zodat je de producten snel eigen kan maken. De functie bestaat uit drie specificaties namelijk roject supervision, product development en new business development.

Als onderdeel van het sales team fungeer je als spin in het web. Je communiceert intern met Productie, Engineering, Kwaliteit, Logistiek en Inkoop. Je begeleidt een project door middel van een PIM en stelt een product samen in het ERP systeem in samenwerking met andere afdelingen. Daarbij draag je bij aan het product development. Aangezien het om maatwerk gaat informeer jij de klant over de kwaliteit van producten en de technische haalbaarheid hiervan. Je calculeert, offreert, maakt werkinstructies voor collega?s en beantwoordt mails en telefoontjes van klanten en leverancier. Tot slot help je mee bij het binnenhalen van een nieuwe klant. Je onderhoudt contact en zorgt dat deze op de juiste manier geļnformeerd en geadviseerd worden.

Deze veelzijdige functie bied jou voldoende uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast voel jij je prettig binnen een bedrijf waarbij er een informele sfeer hangt en er open gecommuniceerd zijn. Jij kan je helemaal vinden in de Rotterdamse werkmentaliteit en voelt je als een vis in het water binnen een productieomgeving.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever ontwikkelt en produceert hoog-temperatuurbestendige pakkingen en isolatiematerialen. De klanten zijn voornamelijk producenten van gasgestookte toestellen zoals cv-ketels, warmtewisselaars, branders, schoorstenen en gashaarden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau