Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

De monteur Onderhoud en Beheer is primair verantwoordelijk voor het onderhouden en vervangen van warmte-afleversets en warmtemeters bij de klanten. Daarnaast dient de monteur zelfstandig storingen op te lossen en zal in voorkomende gevallen (door onderaannemers uitgevoerde (onderhouds)werkzaamheden) ook controleren. Ook kan de monteur breder in de organisatie ingezet worden voor werkzaamheden aan het netwerk en in de productie.

Van elke medewerker wordt verwacht dat voorkomende werkzaamheden, die niet in deze functiebeschrijving worden beschreven, doch wel in het belang zijn van de werkgever, deskundig en met volledige inzet worden uitgevoerd. Tevens wordt verwacht dat de medewerker kostenbewust en volgens de voorschriften werkt.

Dit is nodig voor een optimale uitoefening van de functie, vanwege de voortschrijdende wetgeving, technologie en de veranderende omstandigheden in de omgeving van de onderneming, het op peil houden en verbeteren van kennis noodzakelijk.

De werkzaamheden worden overwegend in dagdienst uitgevoerd. Het lopen van storingsdiensten maakt tevens onderdeel uit van de functie.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een ketengeļntegreerd warmtebedrijf dat, met behulp van BioWarmteCentrale de Purmer en twee hulpwarmtecentrales, de warmte voor haar ruim 26.000 klanten zelf produceert. Naast de opwek houdt deze werkgever zich ook bezig met de distributie en levering.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau