Luba Uitzendbureau

(Hulp)monteur onderhoud luchtbevochtiging

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit is een baan waarbij je elke dag lekker op pad gaat door heel Nederland! Jouw technische inzicht en twee rechterhanden komen goed van pas in deze functie.

Bijna overal gelden er eisen die gesteld worden aan de luchtvochtigheidsgraad. Samen met jouw collega?s zorg jij voor het onderhoud van bevochtigingsinstallaties door het hele land. Zo verzekeren jullie de klanten van een goede werking van de apparatuur.

Je ondersteunt in eerste instantie de servicemonteur en krijgt uitleg on the job. Je zorgt ervoor dat luchtkanalen worden gereinigd en je voert onderhoudswerkzaamheden aan waterinstallaties en airconditioners uit. Zodra je zelfstandig aan de slag kan is de kans groot dat je de beschikking krijgt over een eigen werkbus.

Jij vindt het heerlijk om op de weg te zitten en met jouw klantgerichtheid zorg jij voor tevreden klanten. Binnen het bedrijf zijn er verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het optimaliseren van lucht- en waterkwaliteit. Het bedrijf bestaat uit verschillende divisies. Een divisie is verantwoordelijk voor luchtkwaliteit, een ander voor water en er is een internationale divisie.

De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit installateurs, gebouwbeheerders en vastgoedeigenaren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en is een belangrijke basis voor de groei van het bedrijf.

Binnen het bedrijf hangt een gezellige, informele sfeer. Collegialiteit en een groepsgevoel is kenmerkend voor dit bedrijf, daar pas jij natuurlijk goed bij!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau