Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Over de functie

Als werkvoorbereider ben je nauw betrokken bij de realisatiefase van een project. Jij maakt de definitieve technische keuzes en bent eindverantwoordelijk voor het ontwerp. Je faciliteert het monteursteam in het juiste materiaal en voorziet hen van heldere informatie. Je bent werkzaam voor een breed klantenbestand in uiteenlopende branches, waarbij projecten uiteen lopen uiteen in omvang en complexiteit.

Als calculator ben je vanaf de eerste fase betrokken bij beveiligingsprojecten, denk aan inbraakdetectie en brandmelding. Je draagt zorg voor het systeemontwerp, bepaalt de budgetten en selecteert de in te zetten producten. In samenwerking met de accountmanager zorg je tevens voor een passend advies aan de eindgebruiker, vaak zijn dit aannemers.

Over het bedrijf

Een elektrotechnisch installatiebedrijf, met als specialisatie beveiligingstechniek en telecommunicatie. De cultuur kenmerkt zich als informeel, open en no-nonsense, de medewerkers beschikken over een Brabantse mentaliteit, werken hard, maar maken ook tijd vrij voor een grap en grol. Gedurende het jaar worden er verschillende activiteiten ondernomen, ter ontspanning, maar ook om waardering aan de medewerkers te uiten. Denk hierbij aan barbecues en diners, maar ook aan attenties met bijvoorbeeld Pasen, Sinterklaas en Kerstmis. Beneden in het pand is een bruin café, waar collega's ook regelmatig met elkaar samen komen. Jouw team bestaat uit 5 collega's in dezelfde functie, een hechte club met verschillende persoonlijkheden, die jou graag zo snel mogelijk in hun team verwelkomen. Dus waar wacht je nog op?!
Je komt te werken bij een bedrijf in de elektrotechniek en beveiligingssystemen en je gaat werken in een team van ervaren en gemotiveerde collega's. Jouw collega's en jij werken hard om alle projecten goed en netjes af te ronden. Je houdt je vooral bezig met beveiligingssystemen, brandmeldinstallaties en telecommunicatie en het onderhouden van hiervan.

Er is altijd tijd voor een praatje en deze opdrachtgever hoopt na COVID-19 als vanouds weer gezellige barbecues te mogen organiseren met het personeel!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau