Nouryon

Maintenance Engineer E/I

Details van de functie

Logo Je volgende stap als Maintenance Engineer in een uitdagende en groeiende productieomgeving waarbij jij met jouw achtergrond en ervaring op het gebied van onderhoud en projecten op het gebied van E / I binnen de procesindustrie de afdeling helpt verder door te ontwikkelen..
Wegens uitbreiding zijn we binnen ons onderhoudsteam bij onze plant Delamine op het Chemiepark op zoek naar een nieuwe collega
Maintenance Engineer E/I
Fulltime, Delfzijl Delamine
€3950- €5800 euro bruto per maand
Jouw uitdaging
Je bent als Maintenance Engineer kennisdrager voor Delamine op het gebied van E/I. Je definieert de E/I gerelateerde onderhoudsbehoefte van de Delamine assets, je bent een sparringpartner voor de Maintenance Manager en je technische collega’s. Het is tevens jouw taak om voor E/I gerelateerde projecten de schakel te zijn tussen de lead engineers en de onderhoudsafdeling.

Je verantwoordelijkheden als Maintenance Engineer E/I bestaan uit de volgende 4 hoofdtaken:
• Reliability Engineering:
Als Engineer ben je de vakinhoudelijke adviseur en ondersteun je de afdeling onderhoud op het gebied van E/I bij het oplossen van verstoringen..
• Installatiebeheer:
DefiniŽren, beheren en optimaliseren van risico gedreven onderhoudsplannen en reserve delen positie voor de Delamine E/I gerelateerde assets, rekening houdend met de Delamine doelstellingen is tevens een van je kerntaken. Daarnaast lever je input voor investeringsplannen.
• Functioneel expert ten behoeve van projecten
Als specialist ben je verantwoordelijk voor de beoordeling van Project engineeringspakketten vanuit het expertise gebied E/I en je verzorgt de kennis overdracht van de projecten organisatie naar de onderhoudsorganisatie.
• Installatie verantwoordelijke elektrische installaties Delamine
Hier vervul je de rol van installatie verantwoordelijke voor de elektrische installaties van Delamine.
Dit kun jij van ons verwachten
We bieden je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont en een mooi arbeidsvoorwaardelijk pakket. De functie valt in de CAO Nouryon Chemicals in loonschaal 57
• Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met 2 maanden proeftijd.
• Bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van je opgedane werkervaring en opleiding tussen 51.000 en 75.000 euro.
• 35 Vakantie- en verlofdagen.
• Bonusregeling
• Interessante pensioenregeling en korting op collectieve ziektekostenverzekeringen.
• Bovendien stimuleren we de ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en trainingen.

Delamine Delfzijl
Delamine in Delfzijl is ’s werelds grootste fabriek voor de productie van diverse kwaliteiten ethyleenaminen waar ongeveer 90 collega’s werkzaam zijn. De producten vinden hun weg naar internationale klanten en toepassingen in farmacie, wegenbouw, coatings, motorolie, speciale kunststoffen, wasverzachters en in papier. Dankzij ethyleenaminen valt een theezakje niet uit elkaar in heet water. Zie ook www.delamine.com.
De Maintenance Engineer E/I is een nieuwe functie binnen het maintenance team van de BRZO plant Delamine. Het maintenance team van Delamine bestaat uit ca. 25 collega’s waaronder we ook de contractors mee rekenen, de sfeer is goed en het streven is om continu te blijven verbeteren. In de functie zal je rapporteren aan de Maintenance Manager.
Heb jij de kwaliteiten in huis?
Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren technische collega die meebouwt in de verdere ontwikkeling op het gebied van E/I binnen Delamine en de technische kennis enthousiast kan uitdragen naar zijn collega’s binnen de plant. Verder vragen we een:
• Afgeronde HBO opleiding Electrotechniek.
• Minimaal 5 jaar ervaring binnen een onderhoud organisatie in de proces industrie.
• Teamspeler en vakinhoudelijke vaardigheden om je collega’s te kuuen ondesteunen
• Planmatig, conceptueel en gestructureerd kunnen werken is voor deze functie een must.
• Ook is zelfstandigheid een must in deze rol.
• Ervaring met het opstellen van onderhoudsplannen en uitvoeren van projecten.
• Specifieke vaktechnische studies op gebied van instrumentatie; RCM, FMECA of soortgelijke trainingen gevolgd en kennis van E&I gerelateerde wetgeving
Meer informatie en solliciteren!
Wil jij bij Delamine aan de slag als Maintenance Engineer E/I en herken je jezelf in bovenstaande, dan zien we je sollicitatie ( cv en motivatie) graag tegemoet!
Als je vragen over het recruitment proces hebt, neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, [klik hier voor het telefoonnummer] , [stuur een e-mail]
We verwelkomen je online sollicitatie met motivatie via onze website. Gebruik hiervoor de ‘apply now’ link op deze pagina.
Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon