Nouryon

Monteur

Details van de functie

Logo We hebben ambitieuze groeiplannen en zullen onze site in Herkenbosch uitbreiden. Dat gaat zeker niet ten koste van de werksfeer en collegialiteit. Dit staat, samen met veiligheid, bij ons altijd met stip op 1.

We zoeken diverse Monteurs met een WTB of Elektrotechnische achtergrond.
Ben je toe aan een uitdaging en lijkt dit je wat, we zien je sollicitatie graag tegemoet.
Monteur
Herkenbosch, dagdienst fulltime
Bruto maandsalaris van €2200,- tot €3400,- bij doorgroei naar Hoofdmonteur
Door jouw onderhoudswerkzaamheden, zowel bij storing als preventief, loopt de productie in de fabriek op rolletjes. Dit doe je natuurlijk niet alleen, in teamverband zorg je ervoor dat er de productielijnen zo efficiŽnt mogelijk werken met zo min mogelijk productieverlies. Door jouw kennis en inzet zorgen we ervoor dat we iedere dag beter worden.
Jij bent verantwoordelijk voor alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.
Nouryon biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Wat breng jij mee:
Over Nouryon Herkenbosch
Op de Nouryon locatie in Herkenbosch (132 medewerkers) produceren we Chelaten en micronutriŽnten in een volcontinurooster. Dit vormt de basis van meer dan 100 producten welke onder andere worden toegepast in industriŽle en huishoudelijke reiniging, landbouw, persoonlijke verzorging en voedselconservering. Net als op al onze locaties is veiligheid een nummer 1 prioriteit.
Je reactie:
Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, op [stuur een e-mail].
Je sollicitatie en motivatie ontvangen we graag via onze website www.nouryon.com/careers, referentie 2326 of gebruik de 'Solliciteer' button.
Een assessment en pre-employment screening kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon