Luba Uitzendbureau

Productie planner

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Hoorn
8 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De planner is de specialist die binnen jouw toekomstige werkgever verantwoordelijk is voor het efficiŽnt en betrouwbaar plannen van de productie en reparaties zodanig dat tijdige levering aan klanten is gegarandeerd. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken, communiceren en actueel houden van de basisplanning incl. onderhoud van data en routingstappen in het ERP systeem. Daarnaast monitort de planner continu de aanlevermomenten van onderdelen en veranderingen in vraag, voorraadniveau en levertijden opdat productie- en reparatieorders de onderdelen te allen tijde beschikbaar hebben.

De planner geeft de orders vrij voor de Productieafdelingen en informeert In-House Sales medewerkers over te verwachten levertijden of verschuivingen daarin. Ook plant, coŲrdineert en monitort de planner het niveau goederen, middelen en capaciteit in relatie tot de planning en instrueert deze de Productieafdelingen om actie te nemen indien nodig. Door in contact te treden met leveranciers of via de Inkoopafdeling draag je zorg voor de tijdige aanlevering van materialen voor nieuwbouw en reparaties.

Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en het onderhoud van het ERP planningsysteem gedeelte en de optimalisatie van planningsparameters en schedulingstool. Je bepaalt mede met de afdeling Inkoop in het ERP-systeem welke onderdelen wanneer en via welke wijze (bijvoorbeeld via een raamcontract met afroepschema) worden aangeleverd.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever staat internationaal bekend als innovatieve fabrikant van betrouwbare en veilige schaarhoogwerkers en aanvullende diensten. Vanuit Hoorn ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden zij hun kwalitatief hoogwaardige machines. In 1984 startte jouw toekomstige werkgever met het ontwikkelen en het bouwen van schaarhoogwerkers. Al in het begin stonden stabiliteit, robuustheid en veiligheid bij het ontwikkelen van al onze producten hoog in het vaandel. Het is ons doel om marktleider te zijn en blijven op het gebied van veilige, hoge kwaliteit, innovatieve schaarhoogwerkers, met een focus op het segment machines met een hoogte boven 15 meter. Kwaliteit en ontwikkeling is iets waar jij dagelijks mee te maken hebt, er hangt een uitdagende sfeer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau