Luba Uitzendbureau

Assistent meetspecialist

Details van de functie

Logo Over de functie

Werk jij graag in de buitenlucht en lijkt het jou een uitdaging om elke dag kabelproblemen op te sporen samen met jouw collega's? Dan is dit de baan voor jou! Hoe ziet een werkdag eruit?

Vroeg in de morgen verzamel jij met jouw collega's in Lisse om vervolgens gezamenlijk naar de werklocatie toe te rijden. De werklocaties kunnen door heel het land zijn. Als assistent meetspecialist doe jij samen jouw collega's metingen aan bijvoorbeeld hoogspanningskabels of laagspanningskabels. Met gespecialiseerde meetwagens lokaliseren jullie het probleem. Jij rijdt samen met je collega naar het uiterste puntje van ons land om daar kabelfouten te lokaliseren. Dit doe je door de kabels op te sporen in de grond door middel van een schep. Jij schept ongeveer 70% van de tijd. Daarna kijk jij samen met je collega waar de fout ligt en jullie proberen dit op te lossen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een specialist op het gebied van NEN1010 & NEN3140 keuringen volgens Scope 8, kabelfout lokalisatie en kabeldiagnose. Met eigen meetwagens gaan zij elke dag op pad om kabelfouten te lokaliseren en meer. Het bedrijf wilt je graag alles leren over het vak en je komt te werken in een team met enthousiaste en ervaren collega's.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau