Luba Uitzendbureau

Allround logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Wat ga je doen? Jij bent binnen dit bedrijf overal inzetbaar. Zo kan het onder andere zijn dat je gaat helpen met het inpakken van de planten, de orders gaat verwerken of kwaliteitsrondes gaat uitvoeren bij de planten. Zo zie je dat jouw flexibiliteit goed van pas komt want helpt bij alle logistieke processen en dat maakt het lekker afwisselend.

Jij gaat werken in dagdiensten. Bij drukke periodes kan het zijn dat de dagen wat langer zijn, dat is voor jou geen enkel probleem.

Over het bedrijf
  • Als jij wilt werken bij een organisatie die innovatief bezig is en het milieu daarbij in acht neemt, dan ben je bij deze organisatie op de juiste plek. Als jij denkt dat planten een stoffig karakter hebben, dan heb je het mis. Bij deze organisatie wordt naar perfectie gestreefd. Er wordt continu gewerkt aan manieren om het product te verbeteren. Duurzaamheid staat hier hoog bij in het vaandel. Waterverbruik wordt zo effectief mogelijk ingezet en hergebruikt waar nodig. Dit alles doen ze samen met een team van collega's.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau