Luba Uitzendbureau

Expeditiemedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie zorg je ervoor je collega's altijd kunnen beschikken over voldoende emballage om productie te kunnen maken. Je controleert en registreert de goederen op de juiste hoeveelheid, codering en houdbaarheid. Het is erg belangrijk dat je goed met computersystemen overweg kan. Jij zal degene zijn die de eindcontrole doet bij het invoeren van de gegevens in het systeem. Als je producten verplaatst zul je deze altijd scannen zodat precies te achterhalen is waar het is in het bedrijf.

Verder laad en lost je vrachtwagens en containers. Bij de containers doe je dit met een soort pull en push systeem. Uiteraard zorg je ervoor dat het magazijn netjes en opgeruimd is. Daarnaast staat veiligheid voorop in deze functie. De paden zijn smal en je collega's bevinden zich daar ook. Het is daarom erg belangrijk dat je behendig bent met de heftruck. In de opslag zijn er ook paden waar gewerkt wordt met een reachtruck, het is daarom belangrijk dat je hier ook mee overweg kunt.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is begonnen als klein oliehandeltje in de achtertuin. Sindsdien hebben zij zich ontwikkeld tot een professionele mayonaise- en sausfabrikant met klanten over de hele wereld. Binnen het bedrijf heerst een prettige werksfeer waarbij er ruimte is voor een lolletje.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau