Luba Uitzendbureau

Allround logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker logistiek organiseer, co÷rdineer en voer jij de logistieke processen gericht op rittenplanning, transport, opslag en uitgifte van uitgaande goederen uit zodat orders op tijd en volgens afspraak worden geleverd. Jij zorgt ervoor dat de benodigde goederen tijdig voorradig zijn op de expeditie en klaar staan voor transport. Jouw grootste verantwoordelijkheid is om de artikelen op het afgesproken moment bij de klant te leveren.

Daarbij maak jij een rittenplanning op basis van de orderintake/voorraadmutaties en stuur je het orderpick proces aan. Ook zorg je ervoor dat kwaliteitscontroles goed worden uitgevoerd. Bovendien ben jij medeverantwoordelijk voor het voorraadbeheer op de expeditie en het gebruik en de indeling van de expeditie. Tevens zorg jij ervoor dat artikelen correct in- en uitgeboekt worden in het ERP-systeem op de werkvloer.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf en leverancier van vleesproducten. Het bedrijf is een dynamische en informele organisatie waar er volop mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met je leidinggevende aan de planning, aansturing en verbeterprojecten. Met de kwaliteitsdienst schakel jij regelmatig over zowel preventieve als corrigerende acties en controles. Daarbij werk je ook samen met de technische dienst als er onderhoud nodig is op je afdeling.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau