Luba Uitzendbureau

Technisch service medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
5 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De technisch service medewerker bij deze organisatie is het visitekaartje van ons bedrijf en aanspreekpunt op locatie. Je bent verantwoordelijk voor uiteenlopende klussen en projecten op locatie. Naast periodiek onderhoud, los je problemen, defecten en storingen op en verricht je werkzaamheden ten behoeve van projecten.

Dat je servicegericht handelt en dat je de klant op de eerste plaats zet, is voor jou een vanzelfsprekendheid. Jouw kernbegrippen zijn flexibiliteit, initiatief nemen, zelfstandig functioneren en doelgericht bezig zijn. Het spreekt voor zich dat je een goed overzicht hebt van je werkzaamheden en tegelijkertijd oog houdt voor nieuwe kansen voor deze organisatie met het accent op las,- en constructiewerkzaamheden.

Het uitvoeren van werkzaamheden ervaar je als een uitdaging met in het je achterhoofd het ontlasten van het bedrijf. Iedere dag is anders; soms werk je zelfstandig en soms in teamverband, maar de afgeleverde kwaliteit is altijd goed.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de betrouwbare vervaardiger van proces-technische constructies en installaties voor de hoogwaardige (proces) industrie. Of het nu om RVS-verwerkingen of koolstofstaal gaat, Deze organisatie beschikt over vakkundige medewerkers die ervaren zijn met het verwerken van verschillende materialen. Door onze kennis en vakbekwaamheid kunnen wij snel antwoorden op de vragen die u heeft en u voorzien van deskundig advies.

De missie is het leveren van hoogwaardige technische oplossingen aan onze klanten in de utiliteitsbouw, proces,- en voedingsmiddelenindustrie. Wij beschikken over een team van vakkundige en betrokken medewerkers met een flexibele houding. Dit stelt ons in staat om klanten te voorzien van deskundig advies, veilige realisaties en klantgerichte nazorg
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau