Vivium Zorggroep

Coördinerend verpleegkundige voor de nachtdiensten

  • Vacature
MBO
  • Noord-Holland
Weesp
13 januari 2021
31 december 2021

Details van de functie

Logo Coördinerend Verpleegkundige voor de nachtdiensten, Hogewey, Weesp

Vivium De Hogeweyk is een echte wijk met straten, pleinen, steegjes en een park. Bewoners wonen in een van de 27 woningen, samen met 6 tot 7 huisgenoten waarmee zij dezelfde leefstijl delen. Elke woning heeft een vast team van zorgprofessionals. In de woningen wordt een volledig zelfstandige huishouding gevoerd die niets weg heeft van het leven in een traditioneel verpleeghuis. Ervoor zorgen dat de bewoners met dementie zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden in een fijne, vertrouwde omgeving. Dát is waar we iedere dag weer keihard voor werken met het hele team, de vrijwilligers én de familieleden.

Vivium Hogewey is op zoek naar Coördinerend Verpleegkundigen voor de nachtdiensten (28 uur per week)

Wat ga je doen?
De zorgmedewerkers schakelen jouw hulp in voor deskundig advies, overleg en bij calamiteiten. Je stelt je op de hoogte van de actuele zorgvragen, bijzonderheden en andere relevante informatie van de bewoners. Hiernaast coach je collega’s in moeilijke situaties. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en draait verantwoordelijke verpleegkundige diensten in de nachten, waarin je nauw contact hebt (via rapportages in de elektronische dossiers) met de praktijkverpleegkundigen die overdag aanwezig zijn. Een afwisselende en uitdagende functie in de nachtelijke uren, waarin je een mooie bijdrage levert aan de kwaliteit van wonen, zorg en welzijn van de bewoners.

Wat breng je mee?
Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige (op minimaal niveau 4 en big geregistreerd) met coördinerende skills en ervaring in een vergelijkbare functie. Voor deze functie is een doortastende en professionele houding van belang en dien je goed prioriteiten te kunnen stellen. Daarbij ben je in staat overzicht te houden in geval van calamiteiten. Verder beschik je over een certificaat BHV (hiervoor kan een cursus gevolgd worden indien het certificaat nog niet in bezit is) en ben je flexibel inzetbaar. Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming.

Wat mag je van ons verwachten?

Je wordt beloond met een salaris van minimaal € 2.419,91 en maximaal € 3.264,29 per maand op basis van 36 uur p/w conform CAO VVT, FWG 45;
Je ontvangt maandelijks een fikse toeslag voor het werken in de weekenden, avonden en nachten.
Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
In november ontvang je eindejaarsuitkering van 8,33% en in mei 8% vakantietoeslag over het bruto jaarsalaris;
We zijn trots op onze medewerkers en dat laten we graag blijken! We bieden dan ook een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:

Een zeer ruime reiskostenregeling, namelijk voor woon-werkverkeer 2x de CAO VVT;
Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met onder andere korting op sportverenigingen, fitness, fiets/E-bike/E-scooter of PC product zoals laptop, computer en tablet;
Dagelijks gratis soep en fruit én korting op overige maaltijden in de restaurants op onze locaties;
Korting op je zorgverzekering via onze collectieve regeling;
Kortingen tot wel 60% op diverse uitstapjes zoals bijvoorbeeld pretparken en dierentuinen;
Een kerstgeschenk;
Zoek je meer uitdaging in je werk? Dan kan je een opleiding volgen. Met ons interne leerportaal zorgen we ervoor dat jouw huidige kennis en vaardigheden op peil blijven.

Sta jij hier positief tegenover?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteren kan via onderstaande button. Reageer vandaag nog en wie weet ben jij onze nieuwe collega!
Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met onze Recruiters via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Mirjam van Kesteren
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Vivium Zorggroep gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.