Luba Uitzendbureau

Allround montagemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Medemblik
8 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Ter aanvulling van het team van montagemedewerkers zijn we op zoek naar een allrounder. Met jouw technisch inzicht kun je gemakkelijk tekening lezen.

Jouw werkzaamheden vinden plaats op locaties door het hele land. Meestal in grote bedrijfshallen of winkels. Je werkt vaak samen met het team van montagemedewerkers maar ook wel zelfstandig.

Van te voren is bekend waar je voor ingezet wordt op een bepaalde klus, dit kan variŽren van installeren van elektra of het afwerken van de montagewerkzaamheden. De kabelgoten en verlichtingslijsten die door de collega's worden gemonteerd waar je mee samen werkt bevinden zich op hoogte. Er wordt vaak met een hoogwerker gewerkt.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is het montage bedrijf voor kabelgoten, ladderbanen en andere kabelmanagementsystemen. Als totaal aannemer van kabelgoten en kabelmanagementsystemen hebben zij een ruime ervaring met systemen van o.a. Niedax, legrand (van Geel), Schneider-electric (Stago) Tevens zijn wij totaal aannemer van verlichting en kabelmanagementsystemen. Zij hebben een ruime lichtlijn ervaring met systemen van o.a. Philips, Veko e.d. Zij leveren en monteren alle systemen volgens de geldende norm van de fabrikant en de door de klant aangegeven wensen.

De projecten bevinden zich in het gehele land en de opdrachtgevers zijn zeer divers. Van grote supermarktketens tot zorgcentra en van kantoren tot parkeergarages.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau