Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als technisch commerciŽle binnendienst medewerker specialiseer jij je in het contact met de klanten en leveranciers in zowel binnen- als buitenland. Dit gaat uiteraard altijd telefonisch of per mail. Jij gaat aan de slag met het verwerken van binnenkomende orders, het uitleveren van facturen en het verwerken van klachten.

Binnen het bedrijf wordt er met Microsoft gewerkt en is het van belang dat jij hier wel eerder mee gewerkt hebt. Voldoe je aan deze eisen? Dan kom je te werken in een leuk en enthousiast team. Binnen dit team krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en een expert te worden in valbeveiliging.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is importeur en distributeur van producten op het gebied van hijsen, heffen en valbeveiliging. Daarbij richt men zich op 2 segmenten: de Industrie en de entertainment sector. Het bedrijf is ruim 100 jaar jong en gevestigd in Zaandam. Met 20 enthousiaste medewerkers worden meer dan 600 klanten in 26 landen bediend.

Het bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. De afdeling Binnendienst werk je samen met 4 andere collega's om deze klanten en potentiŽle nieuwe klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau